برگزاری کارگاه آموزشی کاهش آسیب‌های اجتماعی با تمرکز بر پیشگیری از اعتیاد دانشجویان - ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه

۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۴۴ کد : ۲۰۲۸ اخبار دانشگاه اخبار دانشجویی و فرهنگی

در تاریخ دوم اردیبهشت ۱۴۰۳، دانشگاه صنعتی قوچان میزبان کارگاه آموزشی بسیار مهمی با عنوان "کاهش آسیب‌های اجتماعی با تمرکز بر پیشگیری از اعتیاد دانشجویان" بود. این رویداد آموزشی از ساعت ۱۲ تا ۱۴ در سالن اجتماعات ساختمان شهید سلیمانی، به همت مرکز هم‌اندیشی اساتید دفتر نهاد مقام معظم رهبری و با همکاری مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، این کارگاه ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه بوده و با هدف ارتقاء دانش و مهارت‌های لازم برای مقابله با چالش‌های اعتیاد در میان جوانان و دانشجویان طراحی شده بود. دکتر حمید جمعه‌پور، روانشناس برجسته و عضو مرکز تحقیقات روانپزشکی و علوم رفتاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، به عنوان مدرس این کارگاه، تجربیات و دانش خود را در زمینه مطالعات اعتیاد به اشتراک گذاشت. این برنامه آموزشی بخشی از تلاش‌های مشترک بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت کشور است که با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی و افزایش آگاهی در جامعه دانشگاهی انجام می‌شود.