بازدید فرماندار، سرپرست اداره آموزش و پرورش و ریاست دانشگاه صنعتی قوچان از فرایند برگزاری آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ (نوبت اول)

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۲۹ کد : ۲۰۳۴ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، فرماندار، سرپرست اداره آموزش و پرورش و ریاست دانشگاه صنعتی قوچان صبح پنج شنبه 6 اردیبهشت ماه 1403 از فرآیند برگزاری آزمون سراسری سال 1403 (نوبت اول) بازدید نمودند.

شایان ذکر است، آزمون سراسری سال 1403 (نوبت اول) در پنج گروه آموزشی علوم انسانی، علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی، هنر و زبان های خارجی طی روزهای 6 و 7 اردیبهشت ماه 1403 در دو نوبت صبح و عصر در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار می گردد.

در ادامه شاهد گزارش تصویری بازدید مسئولین شهرستان از فرایند برگزاری آزمون سراسری سال 1403 (نوبت اول) در دانشگاه صنعتی قوچان خواهیم بود.