بازدید دانش آموزان از مجموعه دانشگاه صنعتی قوچان به مناسبت هفته مشاغل

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۵:۳۰ کد : ۲۰۴۰ اخبار دانشگاه
بازدید دانش آموزان از مجموعه دانشگاه صنعتی قوچان به مناسبت هفته مشاغل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، تعداد ۴۰ نفر از دانش‌آموزان پایه نهم دبیرستان استعدادهای درخشان شهید بهشتی قوچان، در تاریخ یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳، از مجموعه دانشگاه بازدید کردند.

این بازدید که در راستای گرامیداشت هفته مشاغل و با هدف آشنایی دانش‌آموزان با رشته‌های تحصیلی و محیط دانشگاهی برگزار شده بود، فرصتی برای کشف و یادگیری بیشتر درباره زندگی دانشجویی و امکانات آموزشی فراهم آورد. دانش‌آموزان در این بازدید از کتابخانه و مرکز اسناد، سالن آمفی‌تئاتر، ساختمان شهید سلیمانی، کلاس‌های آموزشی، آزمایشگاه‌ها، کارگاه‌ها، مرکز رشد و نوآوری و اماکن ورزشی سرپوشیده و روباز دانشگاه دیدن کردند.

دانش آموزان همچنین با هشت گروه آموزشی و رشته‌های تحصیلی مختلف در دانشگاه صنعتی قوچان آشنا شدند، که این امر بینشی عمیق‌تر نسبت به انتخاب‌های شغلی آینده به آن‌ها داد. این بازدید نه تنها به دانش‌آموزان اجازه داد تا با جنبه‌های مختلف زندگی دانشجویی و مسیرهای شغلی ممکن آشنا شوند، بلکه به آن‌ها انگیزه و الهام بخشید تا در آینده به دنبال تحصیلات عالیه و دستیابی به اهداف بزرگ‌تر باشند.