برگزاری اردوی یک روزه طبیعت گردی ویژه دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان - برادران

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۰۵ کد : ۲۰۴۱ اخبار دانشگاه
برگزاری اردوی یک روزه  طبیعت گردی ویژه دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان - برادران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، تعدادی از دانشجویان آقا به همراهی گروه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، اردوی یک روزه‌ای را به مقصد روستا و آبشار زیبای سراب برگزار نمودند. این اردو که با هدف بهره‌مندی از طبیعت زیبای بهاری شهرستان قوچان و افزایش روحیه نشاط و شادابی دانشجویان تدارک دیده شده بود، با استقبال پرشور دانشجویان مواجه گردید.

شایان ذکر است که این اردو تنها بخشی از برنامه‌های متنوع فرهنگی است که گروه فرهنگی دانشگاه در نظر دارد به صورت مستمر در ترم جاری برگزار نماید. اردوهای طبیعت‌گردی و زیارتی، فرصت‌هایی هستند برای دانشجویان تا ضمن تجربه‌ی زیبایی‌های طبیعت، به تقویت روابط اجتماعی و فرهنگی خود بپردازند. این اردوها که با هدف ایجاد فضایی شاد و پر انرژی برای دانشجویان طراحی شده‌اند، نشان‌دهنده توجه دانشگاه به اهمیت تعادل بین زندگی علمی و تفریحی دانشجویان است.