برگزاری کارگاه فیلم و عکس در دانشگاه صنعتی قوچان

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۴ کد : ۲۰۴۵ اخبار دانشگاه اخبار دانشجویی و فرهنگی
برگزاری کارگاه فیلم و عکس در دانشگاه صنعتی قوچان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، در روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳، به مناسبت گرامیداشت روز معلم، کارگاه فیلم و عکسی در محل سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار گردید. این کارگاه با نمایش دو فیلم کوتاه «انار» و «شکلات» همراه بود که هر دو اثر از ساخته‌های استاد علی حسنعلیزاده می‌باشند.

این رویداد فرهنگی با همکاری گروه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و کانون‌های فرهنگی هنری تئاتر، فیلم و عکس و هنرهای تجسمی تدارک دیده شده بود. استاد حسنعلیزاده، که به عنوان مدرس کارگاه حضور داشتند، در این کارگاه تجربیات ارزشمند خود در زمینه سینما و هنر را با دانشجویان شرکت کننده در کارگاه به اشتراک گذاشتند.

در این مراسم، علاوه بر جمعی از مسئولین دانشگاه، مدیران اداره آموزش و پرورش، ریاست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، اعضای شورای اسلامی شهرستان قوچان و دانشجویان دانشگاه‌های صنعتی قوچان و دانشگاه فرهنگیان نیز حضور داشتند. در پایان این مراسم، با اهدای لوح تقدیر، از زحمات و فعالیت‌های فرهنگی و هنری استاد حسنعلیزاده تجلیل به عمل آمد و این روز به یادماندنی در تقویم فرهنگی دانشگاه ثبت گردید.