پیام تسلیت مسئول نهاد رهبری دانشگاه صنعتی قوچان در پی شهادت آیت الله رئیسی و هیئت همراه

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۱:۲۷ کد : ۲۰۸۲ اخبار دانشگاه

إِنَّـا لِـلَّـهِ وَ إِنَّـا إِلَـیْـهِ رَاجِـعُـونَ

وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُون.

خبر شهادت حضرت آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور مردمی و خدوم ایران اسلامی، و جمعی از خدمتگراران صادق نظام ، قلب‌های‌ ملت ایران را متاثر کرده و در بهت و اندوه فرو برده است.

رئیس جمهور محبوب و پرتلاش شهید آیت الله دکتر ابراهیم رئیسی که برای مردم ایران به الگوی خدمت خالصانه و مجاهدانه تبدیل شد ، مکتبی عظیم را پایه گذاری نمود و بر خدمتگزاران محرومان این حجت را تمام کرد که اگر با عزم راسخ و جهاد بی وقفه و با توکل بر خداوند متعال و تنها برای رضای معبود در مسیر خدمت به مردم گام بردارند یاری گسترده حضرت حق را در حمایت از خود خواهند دید و شکست در این مسیر معنایی ندارد چرا که إِنْ یَنْصُرْکُمُ اللَّهُ فَلَا غَالِبَ لَکُمْ ۖ وَإِنْ یَخْذُلْکُمْ فَمَنْ ذَا الَّذِی یَنْصُرُکُمْ.و یقیناً این خدمت مجاهدانه را پاداشی جز شهادت نمی‌تواند جبران نماید.

اینجانب به نوبه خود  این ضایعه جانکاه  را به ساحت مقدس امام زمان عجل الله ،مقام معظم رهبری حفظه الله و همه مردم ولایت مدار ایران اسلامی خصوصاً خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی قوچان  تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال غفران و رحمت واسعه را برای شهدای خدمت و صبر جمیل و أجر جزیل را برای بازماندگان و خانواده محترم شهدا مسئلت می نمایم.

با احترام،

عقیل فرزانه