بازدید علمی دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان از مجتمع پتروشیمی خراسان

۱۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۵۶ کد : ۲۱۰۱ اخبار دانشگاه اخبار پژوهشی و فناوری
بازدید علمی دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان از مجتمع پتروشیمی خراسان

در یک حرکت علمی و آموزشی، جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان، بازدیدی علمی از مجتمع پتروشیمی خراسان در شهر بجنورد انجام دادند. این بازدید که به همت حوزه ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه و با همکاری انجمن علمی دانشجویی ارتباط با صنعت برگزار شد، فرصتی بود تا دانشجویان رشته‌های مختلف فنی و مهندسی، دانش و تجربه خود را با دنیای واقعی صنعت پیوند زنند.

در این برنامه، دانشجویان با فرآیندهای پیچیده و پیشرفته تولید آمونیاک و اوره، همچنین سیستم‌های نوین تصفیه پساب‌های صنعتی و شهری آشنا شدند. این بازدید امکانی را فراهم آورد تا دانشجویان از نزدیک با چالش‌ها و فرصت‌های موجود در صنعت پتروشیمی مواجه شوند و دانش نظری خود را با تجربیات عملی تلفیق کنند.

این تجربه علمی، نه تنها دیدگاه دانشجویان را نسبت به دروس دانشگاهی گسترش داد، بلکه آن‌ها را برای ورود به بازار کار آماده‌تر ساخت. دانشگاه صنعتی قوچان مفتخر است که چنین فرصت‌هایی را برای دانشجویان خود فراهم آورده و به دنبال تقویت ارتباط میان دانشگاه و صنعت است.