جلسه شورای ارتقاء مشارکت دانشگاهی در انتخابات ریاست جمهوری در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

۳۰ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۲ کد : ۲۱۲۲ اخبار دانشگاه

در تاریخ ۲۷ خرداد ماه ۱۴۰۳، جلسه‌ای با هدف ارتقاء سطح مشارکت دانشگاهیان در انتخابات ریاست جمهوری در دانشگاه صنعتی قوچان تشکیل گردید. این جلسه که در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد، با حضور رئیس دانشگاه، معاونت دانشجویی و فرهنگی، معاونت آموزشی و پژوهشی، مدیریت حراست و مسئولین حوزه‌های روابط عمومی و فرهنگی و اجتماعی دانشگاه همراه بود. در این راستا، مصوبات متعددی از جمله فضاسازی محیطی مرتبط با انتخابات، برگزاری جلسات تبیینی و بصیرت افزایی، تولید محتواهای انگیزشی در فضاهای مجازی، اجرای مسابقات فرهنگی متنوع و پخش بیانات مقام معظم رهبری در رابطه با انتخابات به تصویب رسید.

مقام معظم رهبری در روزهای اخیر با تأکید بر اهمیت حضور حداکثری مردم در انتخابات، فرمودند: «حماسه حضور، نمایش قدرت ملی و اراده عمومی است و هر فرد با شرکت در انتخابات، به تقویت این حماسه کمک می‌کند.» این بیانات رهبری، به عنوان راهنمایی برای فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در نظر گرفته شده و برنامه‌ریزی‌های لازم برای اجرای کرسی‌های آزاد اندیشی، تریبون آزاد و سایر فعالیت‌های مرتبط با موضوع انتخابات انجام شده است. دانشگاه صنعتی قوچان با اتخاذ این تدابیر، در پی آن است که فضایی پویا و مشارکت‌جویانه را در آستانه انتخابات ریاست جمهوری فراهم آورد و دانشجویان را به عنوان نیروهای فعال و تأثیرگذار در این رویداد مهم سیاسی، تشویق و ترغیب نماید.