برگزاری نشست بصیرتی با موضوع تبیین مسائل انتخاباتی در دانشگاه صنعتی قوچان

۰۲ تیر ۱۴۰۳ | ۱۳:۴۲ کد : ۲۱۲۶ اخبار دانشگاه اخبار دانشجویی و فرهنگی
برگزاری نشست بصیرتی با موضوع تبیین مسائل انتخاباتی در دانشگاه صنعتی قوچان

در روز شنبه، دوم تیرماه ۱۴۰۳، نشست بصیرتی با موضوع تبیین مسائل انتخاباتی در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد. این نشست که به همت بسیج اساتید، بسیج کارکنان و گروه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تدارک دیده شده بود، پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در محل نمازخانه دانشگاه انجام پذیرفت.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر عقیل فرزانه، مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، ضمن تبریک ایام ولادت با سعادت امام هادی (علیه السلام)، به بیان اهمیت مسئله انتخابات و نقش خواص و نخبگان، به ویژه جامعه دانشگاهی، در دعوت عمومی به مشارکت حداکثری در انتخابات پرداخت.

ایشان همچنین به تشریح ویژگی‌های رئیس جمهور اصلح و اهمیت انتخاب فرد مناسب برای جانشینی رئیس جمهور شهید اشاره کردند و نکاتی را در این باب برای حاضرین تبیین نمودند. این نشست فرصتی بود تا دانشگاهیان با دیدگاه‌های مختلف در مورد انتخابات و اهمیت آن در تعیین سرنوشت کشور به گفتگو بپردازند و نقش خود را در این رویداد مهم ملی به نحو احسن ایفا نمایند.