اهدای شاخه گل به سادات دانشگاه صنعتی قوچان در آستانه عید سعید غدیر خم

۰۳ تیر ۱۴۰۳ | ۱۳:۱۳ کد : ۲۱۲۷ اخبار دانشگاه اخبار دانشجویی و فرهنگی
اهدای شاخه گل به سادات دانشگاه صنعتی قوچان در آستانه عید سعید غدیر خم

در آستانه فرا رسیدن عید بزرگ و سعید غدیر خم، جشن بزرگ امامت و ولایت، دانشگاه صنعتی قوچان در اقدامی نمادین و با هدف تکریم جایگاه والای اساتید و کارکنان سادات، اقدام به تجلیل از پرسنل سادات دانشگاه نمود. اعضای هیئت رئیسه و مدیران ستادی دانشگاه، با حضور در محل کار همکاران سادات، ضمن عرض تبریک صمیمانه به مناسبت این عید فرخنده، با اهدای شاخه‌های گل، قدردانی خود را از تلاش‌ها و خدمات ارزنده این عزیزان به جامعه دانشگاهی ابراز داشتند.

این مراسم، که با هدف تجلیل و قدرشناسی از مقام شامخ سادات و به رسم یادبود از سیره نیکوی اهل بیت (ع) برگزار گردید، نشان از ارادت و احترام دانشگاه صنعتی قوچان به فرهنگ غنی اسلامی و ترویج ارزش‌های والای دینی دارد. دانشگاه صنعتی قوچان، ضمن تبریک مجدد به مناسبت عید سعید غدیر خم، امیدوار است که این اقدام معنوی بتواند گامی هرچند کوچک در جهت تقویت روحیه همدلی و همکاری در میان اعضای خانواده بزرگ دانشگاه باشد.