حضور ریاست دانشگاه صنعتی قوچان در دوره آموزشی دانشگاه تمدن ساز اسلامی، ویژه اعضای هیئت رئیسه و مدیران

۲۷ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۷:۴۲ کد : ۲۱۶۴ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، دوره آموزشی دانشگاه تمدن ساز اسلامی ویژه اعضای هیئت رئیسه و مدیران، با موضوع بررسی اسناد بالا دستی در حکمرانی اسلامی، با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دزفولی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر میرزایی شهرابی ریاست دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر مجید مهدویان ریاست دانشگاه صنعتی قوچان و تعدادی از مدیران دانشگاهی، مردادماه ۱۴۰۳ به میزبانی مجموعه آموزشی فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد واقع در شهرستان بهشهر برگزار شد.

در آیین افتتاحیه این دوره آموزشی، حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دزفولی با تسلیت شهادت مظلومانه اسماعیل هنیه یکی از رهبران حماس و جبهه مقاومت گفت: این شخصیت از دوران جوانی اهل مبارزه و دارای شخصیتی متفکر بود. برای ما که دغدغه حماس را داریم این یک ضایعه دردناک است و جبهه مقاومت جواب این اقدام را خواهد داد. دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین در خصوص سند دانشگاه اسلامی گفت: مسئولیت اجرایی‌سازی سند دانشگاه اسلامی عمدتا به نهاد رهبری سپرده شده است، الان بخش‌های مختلف کشور مانند سازمان بازرسی هم این موضوع را پیگیری می‌کنند.