پیام روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان به مناسبت فرارسیدن اربعین حسینی

۰۱ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۳:۳۳ کد : ۲۱۶۶ اخبار دانشگاه
پیام روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان به مناسبت فرارسیدن اربعین حسینی

سلام و درود

به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری اربعین حسینی، روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان با قلبی آکنده از اندوه و احترام، یاد و خاطره سید و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش را گرامی می‌دارد.

اربعین حسینی، نماد ایستادگی در برابر ظلم و بی‌عدالتی و تجلی‌گاه عشق و وفاداری به آرمان‌های والای انسانی است. ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات عزاداران حسینی، به ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز دانشگاه صنعتی قوچان، از خداوند متعال خواستاریم که عزاداری‌های شما عزیزان را مورد قبول درگاه خود قرار دهد و توفیق ادامه راه شهدای کربلا را به همه ما عطا فرماید.

امید است که با الهام از پیام‌های عاشورا و اربعین، در مسیر خدمت به مردم و کشور عزیزمان گام برداریم و با تأسی از شهدای گرانقدر، در راه اعتلای ایران اسلامی تلاش کنیم.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان