پیام روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان به مناسبت فرارسیدن هفته دولت

۰۱ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۳:۳۷ کد : ۲۱۶۷ اخبار دانشگاه
پیام روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان به مناسبت فرارسیدن هفته دولت

سلام و درود

به مناسبت سالروز شهادت شهیدان والامقام، محمدعلی رجایی و محمدجواد باهنر و آغاز هفته دولت، روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان با افتخار یاد و خاطره این دو شهید بزرگوار را گرامی می‌دارد. شهیدان رجایی و باهنر با ایثار و فداکاری بی‌نظیر خود، الگویی برای خدمت صادقانه و بی‌منت به مردم و کشور عزیزمان بودند. همچنین، یاد و خاطره شهدای خدمت، شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و همراهان ایشان را گرامی می‌داریم که با جانفشانی خود، مسیر خدمت به مردم را روشن‌تر کردند.

امسال، هفته دولت با اربعین حسینی و ایام سوگواری دهه آخر صفر تقارن یافته است. این تقارن معنوی، فرصتی است تا با الهام از قیام عاشورا و پیام‌های والای آن، در مسیر خدمت به مردم و کشور عزیزمان گام برداریم و با تأسی از شهدای گرانقدر، در راه اعتلای ایران اسلامی تلاش کنیم.

روز کارمند را به تمامی کارکنان دولت، به ویژه کارکنان دانشگاه صنعتی قوچان، تبریک عرض می‌نماییم. از زحمات و تلاش‌های بی‌وقفه شما عزیزان در پیشبرد اهداف علمی و پژوهشی کشور قدردانی می‌کنیم و امیدواریم با همت و تلاش شما، شاهد پیشرفت‌های بیشتری در عرصه‌های مختلف علمی و فناوری باشیم.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان