اطلاعیه موکب خدمت‌رسانی به زائرین پیاده امام رضا (ع)

۰۵ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۰:۵۵ کد : ۲۱۶۹ اخبار دانشگاه
اطلاعیه موکب خدمت‌رسانی به زائرین پیاده امام رضا (ع)

امام رضا (ع) فرمودند:

"هر کس از دوستانم مرا زیارت کند، در حالی که حقم را بشناسد، روز قیامت او را شفاعت خواهم کرد."

با سلام و عرض ادب

ضمن عرض تسلیت به مناسبت ایام سوگواری دهه آخر صفر و با آرزوی قبولی طاعات، عبادات و عزاداری‌های شما عزیزان، احتراما به استحضار اساتید، کارکنان و دانشجویان محترم می رساند پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه در نظر دارد طبق سنوات گذشته به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت امام رضا (ع)، اقدام به راه‌اندازی موکب خدمت‌رسانی به زائرین پیاده امام رئوف در تاریخ‌های ششم الی نهم شهریورماه ۱۴۰۳ مقابل درب دانشگاه نماید.

دعوت به همکاری:

از همکاران محترمی که تمایل دارند در این موکب به زائرین پیاده امام رضا (ع) خدمت نمایند، دعوت می‌گردد تاریخ و ساعت همکاری خود را در تاریخ‌های ۶ الی ۹ شهریور از ساعت ۵ صبح الی ۱۲ ظهر با آقای داود سه یک کار (مسئول پایگاه بسیج کارکنان-داخلی ۲۴7) هماهنگ نمایند.

کمک‌های نقدی:

همکاران محترمی که تمایل به کمک نقدی جهت خرید اقلام مصرفی برای زائرین پیاده را دارند، می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به شماره کارت 6037998119243037  نزد بانک ملی ایران  به نام آقای سید امیر خلیق (کارشناس فرهنگی-داخلی 252) واریز نمایند.

نذورات غیر نقدی:

همکاران محترمی که تمایل به اهدای اقلام غیر نقدی جهت پذیرایی بین زائرین پیاده را دارند، می‌توانند نذورات خود را من جمله خرما، انواع کیک و آبمیوه، آجیل، آب معدنی، میوه، حلوا و غیره را در ساعات اداری تحویل دفتر فرهنگی دانشگاه نمایند.

ان‌شاءالله با کمک و همکاری اساتید، کارکنان و دانشجویان محترم، طبق سنوات گذشته شاهد برپایی شایسته موکب خدمت‌رسانی به زائرین پیاده امام هشتم (ع) باشیم.

اجرکم عندالله، جزاکم الله خیرا