برپایی موکب دانشگاه صنعتی قوچان برای پذیرایی از زائرین پیاده امام رضا (ع)

۰۷ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۷ کد : ۲۱۷۰ اخبار دانشگاه اخبار دانشجویی و فرهنگی
برپایی موکب دانشگاه صنعتی قوچان برای پذیرایی از زائرین پیاده امام رضا (ع)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، موکب دانشگاه طبق سنوات گذشته به همت پایگاه بسیج کارکنان، مقابل درب دانشگاه جهت خدمت‌رسانی به زائرین پیاده امام هشتم (ع) در دهه آخر ماه صفر و در ایام منتهی به شهادت امام رضا (ع) برپا می‌گردد.

این موکب با هدف ارائه خدمات رفاهی و پذیرایی به زائرین پیاده امام رضا (ع) راه‌اندازی شده است. در این موکب، از زائرین پیاده امام رضا (ع) با توزیع اقلام پذیرایی مانند شیر، آب معدنی، میوه، کیک و کلوچه، خرما و سایر اقلام پذیرایی استقبال می‌شود. این اقدام با هدف تسهیل و راحتی زائرین در مسیر پیاده‌روی به سمت حرم مطهر امام رضا (ع) انجام می‌گیرد و تلاش می‌شود تا زائرین با آرامش و راحتی بیشتری به زیارت بپردازند.

روابط عمومی دانشگاه از مجموعه هیئت رئیسه و مدیران ستادی برای حمایت‌های بی‌دریغشان در راه‌اندازی این موکب تقدیر و تشکر می‌نماید. همچنین از اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز دانشگاه که با نذورات نقدی و غیرنقدی خود و حضور و خدمت‌رسانی در این موکب، سهم بسزایی در این اقدام معنوی دارند، قدردانی می‌شود.