بازدید اعضای هیئت رئیسه و مدیران ستادی دانشگاه صنعتی قوچان از موکب خدمت‌رسانی به زائرین پیاده امام رضا (ع)

۰۷ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۲:۴۱ کد : ۲۱۷۱ اخبار دانشگاه اخبار دانشجویی و فرهنگی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، دکتر مجید مهدویان، ریاست دانشگاه، به همراه اعضای هیئت رئیسه و مدیران ستادی از موکب خدمت‌رسانی به زائرین پیاده امام هشتم (ع) بازدید به عمل آوردند. در این بازدید، دکتر مهدویان ضمن عرض خدا قوت به زائرین پیاده و گپ و گفت خودمانی با ایشان، از کیفیت خدمات‌رسانی در این موکب بازدید کردند.

اعضای هیئت رئیسه و مدیران ستادی دانشگاه در این بازدید، از نزدیک با زائرین پیاده امام رضا (ع) دیدار و گفتگو کردند و از تلاش‌های بی‌وقفه اساتید، کارکنان و دانشجویان در ارائه خدمات رفاهی و پذیرایی به زائرین تقدیر و تشکر نمودند. این بازدید نشان‌دهنده اهمیت و توجه ویژه دانشگاه به خدمت‌رسانی به زائرین پیاده امام رضا (ع) و حمایت از این اقدام معنوی است.