برگزاری مراسم عزاداری و سینه زنی به مناسبت ایام سوگواری دهه آخر ماه صفر در دانشگاه صنعتی قوچان

۱۱ شهریور ۱۴۰۳ | ۱۴:۴۶ کد : ۲۱۷۸ اخبار دانشگاه اخبار دانشجویی و فرهنگی

به مناسبت ایام سوگواری دهه آخر ماه صفر، مراسم عزاداری و سینه‌زنی به همت گروه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، بسیج کارکنان و حوزه اداری دانشگاه برگزار گردید و حضور دانشجویان، اساتید و کارکنان در این مراسم فضای معنوی خاصی را در دانشگاه ایجاد کرد.

پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر، مراسم با قرائت زیارت حضرت رسول اکرم (ص) آغاز شد و پس از آن، مداح اهل بیت عصمت و طهارت، آقای کربلایی مسعود رضایی، ضمن ذکر مصیبت اهل بیت، مراسم روضه‌خوانی و سینه‌زنی را برگزار کردند.

در ادامه مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر عقیل فرزانه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دقایقی پیرامون مناسبت‌های دهه آخر صفر صحبت نمودند. ایشان به ویژه نکاتی را که رسول اکرم (ص) به امت خود وصیت نموده بودند، مورد بررسی قرار دادند و اهمیت این ایام را تبیین کردند. در پایان مراسم، از حضار با توزیع غذای نذری پذیرایی به عمل آمد.