به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس برگزار گردید؛

مراسم غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدای گمنام با حضور اساتید و کارکنان دانشگاه صنعتی قوچان

۰۴ مهر ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۰ کد : ۲۲۰۸ اخبار دانشگاه اخبار دانشجویی و فرهنگی

به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس، مراسم غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدای گمنام شهرستان قوچان در روز چهارشنبه ۴ مهرماه ۱۴۰۳ با حضور اعضای هیئت رئیسه، مدیران ستادی، اساتید و کارکنان دانشگاه صنعتی قوچان در محل مزار شهدای گمنام برگزار گردید.

مراسم با قرائت زیارت عاشورا توسط مداح اهل بیت عصمت و طهارت، آقای رمضانعلی جوان، آغاز شد. پس از قرائت زیارت پرفیض عاشورا و ذکر مصیبت اهل بیت (ع)، حجت الاسلام والمسلمین عباس نژاد پیرامون نقش دفاع مقدس و آثار و برکات آن در انقلاب اسلامی سخنرانی نمودند. وی دفاع مقدس و ۸ سال جنگ تحمیلی را به مثابه دانشگاهی تعبیر کرد که شهدای بزرگ و شاخصی در این دانشگاه تعلیم و تربیت یافتند.

در ادامه، مزار شهدای گمنام شهرستان با حضور مسئولین دانشگاه، اساتید و کارکنان با گلاب شستشو و عطرافشانی شد. همچنین پرسنل دانشگاه با اهدای شاخه‌های گل از مقام شامخ این شهدا تجلیل به عمل آوردند. برگزاری این مراسم نشان‌دهنده رسالت دانشگاه صنعتی قوچان در جهت گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی است.