در راستای تجلیل از خانواده‌های معظم شهدا در قالب طرح سپاس انجام شد:

دیدار مسئولین دانشگاه صنعتی قوچان با خانواده‌های معظم شهدا

۱۴ مهر ۱۴۰۳ | ۰۷:۱۲ کد : ۲۲۲۱ اخبار دانشگاه اخبار دانشجویی و فرهنگی
دیدار مسئولین دانشگاه صنعتی قوچان با خانواده‌های معظم شهدا

به منظور زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، دکتر مجید مهدویان، ریاست دانشگاه صنعتی قوچان، به همراه تعدادی از مدیران ستادی دانشگاه و رؤسای ادارات، نهادها و ارگان‌های سطح شهرستان، در قالب طرح سپاس طی یک ماه گذشته با ۴ خانواده شهید در سطح شهرستان قوچان دیدار کردند.

در این دیدارها، از خانواده‌های محترم شهید غلام احمد سالار محمدی، شهید محمدحسن خانی، شهیدان حمید و مجید ستوده و شهید آزادگان سرکشی و بازدید شد. در پایان هر یک از این دیدارها، با اهدای لوح سپاس از صبر و ایثار این خانواده های معظم شهدا تجلیل به عمل آمد.

شایان ذکر است ضرورت سرکشی از خانواده شهدا و رسالت دانشگاه در این زمینه، از جمله موضوعات مهمی بود که در این دیدارها مورد تأکید قرار گرفت. دانشگاه صنعتی قوچان با اجرای این طرح، به دنبال ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا است.

دیدار با خانواده محترم شهید غلام احمد سالار محمدی

دیدار با خانواده محترم شهید محمدحسن خانی