در دیدار ریاست دانشگاه صنعتی قوچان با دادستان جدید شهرستان مطرح شد:

تاکید بر همکاری‌های دوجانبه در دیدار با دادستان جدید شهرستان قوچان

۱۴ مهر ۱۴۰۳ | ۰۹:۲۱ کد : ۲۲۲۲ اخبار دانشگاه
تاکید بر همکاری‌های دوجانبه در دیدار با دادستان جدید شهرستان قوچان

در دیداری که با حضور دکتر مجید مهدویان، ریاست دانشگاه صنعتی قوچان، معاونت دانشجویی-فرهنگی و مدیریت حراست دانشگاه با دادستان جدید شهرستان، جناب آقای مصطفی دلخواه، برگزار شد، ریاست دانشگاه صنعتی قوچان ضمن عرض تبریک به دادستان جدید و آرزوی موفقیت برای ایشان در دوران خدمتشان، گزارشی از وضعیت دانشگاه ارائه نمود.

در این دیدار، دکتر مهدویان بر اهمیت همکاری‌های دوجانبه و متقابل بین دانشگاه و دادستانی شهرستان جهت ارتقاء وضعیت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و شهرستان تاکید کرد. وی همچنین به ضرورت تعامل دانشگاه با ادارات و نهادهای سطح شهرستان جهت بهبود وضعیت علمی، فرهنگی و آموزشی دانشگاه اشاره نمود.

شایان ذکر است دانشگاه صنعتی قوچان با رسالت اجتماعی خود، همواره در تلاش است تا با ایجاد ارتباطات موثر و سازنده با نهادهای مختلف، به ارتقاء سطح علمی و فرهنگی جامعه کمک کند و شرایط بهتری را برای دانشجویان و کارکنان خود فراهم آورد.