انتشار مقاله عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی قوچان در مجله معتبر "JOURNAL OF CLEANER PRODUCTION"

۲۰ دی ۱۳۹۹ | ۱۱:۰۱ کد : ۲۶۵ اخبار دانشگاه اخبار پژوهشی و فناوری
انتشار مقاله عضو هیئت علمی گروه مهندسی شیمی در رابطه با روش های شناسایی ویروس کرونا در مجله معتبر "JOURNAL OF CLEANER PRODUCTION"
انتشار مقاله عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی قوچان  در مجله معتبر "JOURNAL OF CLEANER PRODUCTION"

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مقاله جناب آقای دکتر محمد سردارآبادی عضو محترم هیئت علمی گروه مهندسی انرژی دانشگاه صنعتی قوچان با عنوان :
An updated review of the performance of nanofluid-based photovoltaic thermal systems from energy,exergy, economic, and environmental (4E) approaches
 با همکاری محققانی از دانشگاه های صنعتی شریف، فردوسی و دانشگاه پلی تکنیک میلان کشور ایتالیا منتشر شد.

طبق گزارش پایگاه JCR نشریه مذکور دارای ضریب تاثیر 7.264 بوده و در بین 7 درصد برتر مجلات جهان در گروه موضوعی علوم محیط زیست قرار دارد.

کسب این موفقیت افتخار آمیز را به  ایشان و خانواده دانشگاه صنعتی قوچان تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای ایشان توفیق روز افزون مسئلت داریم.