مدارک مورد نیاز دانشجویان نو ورود بر اساس سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته بهمن ۱۳۹۹

۲۱ دی ۱۳۹۹ | ۰۷:۴۱ کد : ۲۶۶ اطلاعیه ها اخبار آموزشی

با عرض سلام ،تبریک و خوش آمدگویی به تمامی پذیرفته شدگان بر اساس سوابق تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1399 در دانشگاه صنعتی قوچان ، بدین وسیله مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام الکترونیکی در سامانه جامع آموزشی دانشگاه صنعتی قوچان به نشانی https://golestan.qiet.ac.ir  و ثبت نام حضوری به شرح ذیل اعلام می گردد.

ثبت نام الکترونیکی : از ساعت  08:00  روز یکشنبه  مورخ  21 /  10 /1399  لغایت پایان روز  چهارشنبه  مورخ   24/ 10  /1399

شناسه کاربری  و گذر واژه ورود به سامانه آموزشی گلستان به شرح ذیل می باشد.

شناسه کاربری: شماره ملی بدون صفر اول+U991(مثال U991234567890)

گذرواژه :  شماره ملی ده رقمی

ثبت نام حضوری:  شنبه 99/10/27 الی دوشنبه99/10/29

تذکر مهم: دانشجویانی که به هر دلیلی امکان ثبت نام و تحویل مدارک به صورت حضوری برای آنان مقدور نمی باشد می توانند اصل مدارک خود  را حداکثر تا تاریخ 99/11/15 به آدرس استان خراسان رضوی-شهرستان قوچان- کیلومتر4 جاده قوچان مشهد دانشگاه صنعتی قوچان کد پستی 9477177870 ارسال نمایند.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام الکترونیکی
1. اسکن عکس تمام رخ 4*3 تهیه شده در سال جاری با رعایت شئونات اسلامی
2. اسکن شناسنامه
تمام صفحات
3.اسکن کارت ملی پشت و رو
4.اسکن اصل گواهی موقت یا اصل مدرک فارغ التحصیلی معتبر برای پذیرفته شدگانی که گواهی موقت یا دانشنامه دریافت کرده اند یا فرم معدل برای دانشجویان سال آخر
5- اسکن مدرک نظام وظیفه

تذکر: برای دانشجویانی که مشمول هستند در زمان ثبت نام اینترنتی امکان پرینت نامه درخواست معافیت تحصیلی به صورت الکترونیکی در سیستم آموزشی گلستان برای آنان فراهم گردیده است لذا، دانشجویان محترم نسبت به پرینت نامه مذکور از شماره گزارش 5164 اقدام و به انضمام کپی آخرین مدرک تحصیلی، کپی کارت ملی ، نامه انصرافی ( صرفاً برای دانشجویان انصرافی) جهت دریافت معافیت تحصیلی به دفاتر پلیس +10 محل سکونت ارائه و اصل معافیت تحصیلی را همراه سایر مدارک تحصیلی در زمان ثبت نام حضوری یا از طریق پست به دانشگاه ارسال نمایند .

مدارک مورد نیاز جهت تحویل حضوری یا ارسال پستی

1. گواهی رتبه اولی صادر شده توسط معاونت آموزش دانشگاه و یا موسسه آموزش عالی محل تحصیل دوره کارشناسی (منحصراً مربوط به پذیرفته شدگان با استفاده از سهمیه رتبه اول)
  2. سه قطعه عکس تمام رخ 4*3 تهیه شده در سال جاری با رعایت شئونات اسلامی (پشت نویس شده)
  3. فتوکپی شناسنامه تمام صفحات
  4. فتوکپی کارت ملی پشت و رو
  5. فتوکپی کارت پایان خدمت/معافیت/برگ اعزام به خدمت مهلت دار
  6. تکمیل فرم میانگین معدل مخصوص دانشجویان سال آخر (در دفترچه شماره 2 انتخاب رشته موجود می باشد)
  7. تکمیل فرم مشخصات فردی پذیرفته شده در سامانه ثبت نام الکترونیکی(پس از رؤیت و تکمیل چاپ امضاء و در هنگام ثبت نام حضوری تحویل شود.)
  8. اصل فرم دفترچه سازمان سنجش آموزش کشور سال 1399 و یا ارائه نامه ای مبنی بر فارغ التحصیلی طبق فرمت سازمان حداکثر تا تاریخ 1399/11/30 در مقطع کارشناسی از محل تحصیل با ذکر معدل خواسته شده.
  9. اصل گواهی موقت یا اصل مدرک فارغ التحصیلی معتبر برای پذیرفته شدگانی که گواهی موقت یا دانشنامه دریافت کرده اند. فارغ التحصیلان قطعی غیر مشمول با تاریخ فارغ التحصیلی حداکثر تا تاریخ 1399/11/30
  10. در صورت آماده نبودن مدرک کارشناسی ارائه نامه معتبر از دانشگاه با ذکر تاریخ و معدل فارغ التحصیلی الزامی می‌باشد.
  11. تکمیل فرم تعهدنامه آموزش رایگان و تعهدنامه وزارتی )برای دوره های روزانه((پس از رؤیت و تکمیل چاپ امضاء و در هنگام مراجعه حضوری تحویل شود).
  12. اصل موافقت نامه رسمی از سازمان محل خدمت، مربوط به شاغلین در مؤسسات و دوایر دولتی( آموزش و پرورش- قوه قضائیه نیروهای مسلح ....)
  13. تکمیل فرم تعهدنامه ویژه دانشجویان شبانه- نوبت دوم- شهریه پرداز (دوره های مختلف) (پس از رؤیت و تکمیل چاپ امضاء و در هنگام ثبت نام حضوری تحویل شود).

تذکر مهم: - دانشجوی گرامی با توجه به اینکه اداره آموزش از تحویل هر گونه مدرک به دانشجو در طی مدت تحصیل معذور است لذا توصیه می گردد یک نسخه کپی و فایل الکترونیکی مدارک اسکن شده را جهت نیاز در موارد ضرورت همراه خود داشته باشید.

• انتخاب واحد به صورت گروهی توسط دانشگاه انجام می شود و برگزاری کلاسها در ترم جاری مجازی می باشد.
  • در صورت هرگونه سوال آموزشی می توانید با شماره تلفن 05147017305  خانم مظفری کارشناس تحصیلات تکمیلی تماس حاصل نمایید.