انتشار کتاب دکتر کریمی مله عضو محترم هیئت علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی قوچان در انتشارات معتبر Springer

۲۶ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۲:۳۷ کد : ۳۰۳ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۱۱۶

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، کتاب جناب آقای دکتر کریمی مله عضو محترم هیئت علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی قوچان با عنوان
"Metal, Metal-Oxides and Metal Sulfides for Batteries, Fuel Cells, Solar Cells, Photocatalysis and Health Sensors"
حاصل همکاری های علمی ایشان با محققانی از دانشگاه تاراپاکا کشور شیلی، دانشگاه کولا لانگکورن کشور تایلند و دانشگاه اکس-مارسل کشور فرانسه منتشر شد.
لازم به ذکر است انتشارات Springer یکی از معتبرترین و قدیمی ترین انتشارات جهان در زمینه علوم و تکنولوژی است.

کسب این موفقیت افتخار آمیز و دستاورد ارزشمند را به  ایشان و خانواده دانشگاه صنعتی قوچان تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای ایشان توفیق روز افزون مسئلت داریم.