۲۶ بهمن ۱۳۹۹ | ۲۳:۱۹ کد : ۳۰۵ اخبار دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، دیدار ریاست محترم و اعضای محترم هیئت رئیسه دانشگاه صنعتی قوچان با فرماندار محترم قوچان برگزار شد.

در این دیدار جناب آقای دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان ضمن تبریک انتصاب جناب آقای مرآتی به عنوان فرماندار قوچان، گزارشی از فعالیت های دانشگاه ارائه کردند.

در ادامه جلسه جناب آقای دکتر بهشتی و اعضای محترم هیئت رئیسه دانشگاه صنعتی قوچان و فرماندار محترم شهرستان به تبادل نظر پرداختند.

کلید واژه ها: دیدار با فرماندار قوچان دانشگاه صنعتی قوچان شورای فرهنگ عمومی شهرستان قوچان قوچان مرآتی