الکترونیکی شدن فرایند درخواست و دریافت گواهی اشتغال به تحصیل

۲۹ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۵ کد : ۳۰۶ اطلاعیه ها اخبار آموزشی
تعداد بازدید:۷۰

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند به منظور رفاه حال دانشجویان، فرایند درخواست و دریافت گواهی اشتغال به تحصیل به طور کامل از طریق سامانه آموزشی گلستان به صورت الکترونیکی انجام می شود. لذا، دانشجویان عزیز می توانند درخواست گواهی اشتغال به تحصیل خود را از سامانه گلستان-پیشخوان خدمت- درخواست گواهی اشتغال به تحصیل-درخواست جدید، اقدام نمایند و پس از تایید کارشناس آموزش، دانشجو قادر به مشاهده و پرینت گواهی اشتغال به تحصیل می باشد . لازم به ذکر است دانشجویان گرامی در نیمسالی که درخواست گواهی اشتغال به تحصیل می دهند حتما بایستی انتخاب واحد کرده باشند و همچنین اگر دانشجویی در یک ترم بیش از یک درخواست داشته باشد به ازای هر گواهی اشتغال به تحصیل مبلغ 5000هزار تومان از همان مسیری که درخواست گواهی اشتغال به تحصیل می دهد بایستی پرداخت نماید.