دیدار دکتر علی آیتی رئیس دانشگاه صنعتی قوچان با حجتالاسلام والمسلمین علیرضا هراتیمطلق امامجمعه قوچان؛ تجدید میثاق با آرمانهای انقلاب در ایام الله دهه فجر
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، دکتر علی آیتی رئیس دانشگاه به همراه اعضای هیئترئیسه و جمعی از مدیران این دانشگاه با حجتالاسلام والمسلمین علیرضا هراتیمطلق امامجمعه محترم شهرستان قوچان دیدار کردند.
این دیدار در ایامالله دهه مبارک فجر و در راستای تجدید میثاق با آرمانهای انقلاب اسلامی برگزار شد. در این نشست، امامجمعه قوچان با تأکید بر جایگاه دانشگاه گفت: «دانشگاه مرکز علم و فضیلت است و دانشجویان باید با تلاش علمی و اخلاقی مسیر پیشرفت کشور را هموار سازند.» ایشان بر لزوم تقویت همزمان بعد علمی و معنوی در محیط دانشگاهی تأکید کردند.
حجتالاسلام هراتیمطلق در سخنان خود از ریاست دانشگاه و همکاران خواست تا به روحیه معنوی و علمی دانشجویان توجه ویژهای داشته باشند و با برنامهریزی و حمایتهای لازم، زمینه رشد و بالندگی علمی و اخلاقی دانشجویان را فراهم آورند. در پایان، طرفین بر گسترش تعاملات میان دانشگاه و نهادهای فرهنگی و دینی شهرستان تأکید کردند و دانشگاه صنعتی قوچان ضمن قدردانی از استقبال و راهنماییهای امامجمعه، آمادگی خود را برای همکاریهای مستمر در جهت ارتقای فضای علمی و معنوی دانشگاه اعلام نمود.
