آیین آغاز سال نو و دیدار نوروزی خانواده دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

۱۵ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۱:۱۵ کد : ۳۵۴ اخبار دانشگاه
آیین آغاز سال نو و دیدار نوروزی خانواده دانشگاه صنعتی قوچان برگزار شد

مراسم آغاز سال نو و دیدار نوروزی خانواده دانشگاه صنعتی قوچان با حضور جناب آقای دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، اعضای محترم هیأت رئیسه دانشگاه، جمعی از مدیران، اساتید و همکاران دانشگاه در روز شنبه 14 فروردین ماه 1400 در مقابل ساختمان امام رضا (ع) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، در این مراسم جناب آقای دکتر بهشتی ضمن تبریک سال جدید گفت: امیدوارم در سال جدید شاهد رشد بیش از پیش خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی قوچان باشیم.

وی افزود: نوروز امسال هفتمین نوروز می باشد که در مجموعه دانشگاه صنعتی قوچان و در کنار شما همکاران محترم حضور دارم و خداوند را شاکرم که در کنار عزیزانی همچون شما حضور داشتم و خوشنودم از اینکه در طول این 7 سال جایگاه دانشگاه صنعتی قوچان ارتقاء پیدا کرد و در حوزه های مختلف رشد بسیار خوبی را داشتیم و امروز دانشگاه صنعتی قوچان در سطح شهرستان، استان و کشور دارای جایگاه ویژه ای می باشد.

جناب آقای دکتر بهشتی در ادامه افزود: سال گذشته سال بسیار سختی برای تمامی جامعه بود که برای دانشگاهیان نیز سال بسیار مشکلی بود و به دلیل وجود ویروس کرونا کلیه کلاس ها به صورت مجازی برگزار شد و نشد که  دانشجویان در کنار ما باشند که این خود باعث شد تا بیشتر قدر حضور دانشجویان عزیز را بدانیم که باعث ایجاد پویایی هر مجموعه ای به خصوص دانشگاه می باشند.

وی در ادامه افزود: تمامی دانشجویان عزیز که امروز توسط دانشگاه پرورش داده می شوند در آینده به جایگاه های مختلف خواهند رسید و همه ما وظایفی را نسبت به این عزیزان داریم و بر همین اساس باید آموزش هایی را به این عزیزان ارائه دهیم.

مهمترین رکن اخلاقی یک جامعه قطعا مسئولیت پذیری است و ما ضمن اینکه باید خودمان مسئولیت پذیر باشیم، این مسئولیت پذیری را نیز به دانشجویان عزیز منتقل نماییم.

جناب آقای دکتر بهشتی در ادامه به شعار سال 1400 اشاره و افزود: این سال توسط مقام معظم رهبری به عنوان "تولید و پشتیبانی و مانع زدایی" نامگذاری شده است که دانشگاه نیز در این شعار دیده شده است و دانشگاه قطعا در بخش تولید و پشتیبانی می تواند کمک شایانی به تحقق یافتن این هدف داشته باشد.

در ادامه این مراسم نیز جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین دکتر عقیل فرزانه مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قوچان، ضمن تبریک سال 1400 به کلیه همکاران دانشگاه و دانشجویان گفت: امیدواریم این سال، سال خوبی برای همه مردم ایران به خصوص خانواده عزیز دانشگاه صنعتی باشند و هر چه زودتر از شر این ویروس منحوس رهایی یابیم.

در ادامه این مراسم وی به شعار سال اشاره و افزود:  همانطور که می دانید مقام معظم رهبری سال 1400 را به عنوان سال "تولید و پشتیبانی و مانع زدایی" نامگذاری نمودند که نشان می دهد تولید همچنان از نظر حضرت آقا جایگاه مهمی دارد و دانشگاه نیز برای تحقق این شعار بسیار می تواند کمک کند.

در ادامه این مراسم با حضور ریاست محترم دانشگاه و اعضای محترم هیئت رئیسه و همکاران مراسم درختکاری برگزار شد و با اهدای گل از همکاران دانشگاه بابت یک سال تلاش قدردانی شد.