اطلاعیه جدید دورکاری دانشجویان, اساتید و کارکنان دانشگاه صنعتی قوچان

۲۰ فروردین ۱۴۰۰ | ۲۱:۴۱ کد : ۳۵۷ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها
اطلاعیه جدید دورکاری دانشجویان, اساتید و کارکنان دانشگاه صنعتی قوچان

با آرزوی صحت و سلامتی برای همه همکاران عزیز، دانشجویان گرامی و خانواده‌های آنان؛

با توجه به وضعیت قرمز کرونا در شهر قوچان و نظر به دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا، به منظور جلوگیری از شیوع بیماری و لزوم رعایت فاصله گذاری اجتماعی، با توجه به نامه شماره 38/22/1694 به تاریخ 1400/01/19 ستاد ویژه پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در استان؛ به اطلاع می‌رساند از روز شنبه ۲۱ / ۱/ ۱۴۰۰ تا اطلاع ثانوی کلیه فعالیت‌های دانشگاه با رعایت ملاحظات مندرج در بندهای زیر صورت می‌پذیرد:

1- کلیه فعالیت های آموزشی همچون گذشته به صورت مجازی (غیرحضوری) تداوم خواهد داشت.

2- اقدامات ضروری پشتیبانی باید به گونه ای مدیریت شود که هیچ گونه خللی در انجام فعالیت های آموزشی، پژوهشی و فناوری دانشگاه ایجاد نشود.

3 - فعالیت اداری کارکنان در مواردی که حضور فیزیکی آنان با تشخیص مدیر واحد ضروری باشد حداکثر تا ۱/۳ کارکنان واحد با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی انجام شود و فعالیت کارکنان محترم حراست، حفاظت فیزیکی، حفاظت تاسیسات، سامانه های الکترونیکی، پروژه های عمرانی به صورت حضور فیزیکی می باشد.

4- ضرورت دارد مدیران محترم به نحوی برنامه ریزی نمایند که کارکنان محترمی که فعالیت ایشان بصورت دورکاری است در ساعات اداری پاسخگوی تماس ها و مکاتبات اداری مربوطه باشند تا خللی در انجام فعالیت های بخش های مختلف دانشگاه ایجاد نشود.

5- کارکنانی که فعالیت ایشان بصورت دورکاری است، می بایست حضور و گزارش فعالیت شان را به صورت روزانه در فرم های حضور و غیاب ثبت نمایند.

6- در خصوص افراد و کارکنان محترمی که ملزم به حضور فیزیکی در دانشگاه می باشند، رعایت کامل پروتکل های بهداشتی الزامی است.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان