پیام تبریک جناب آقای دکتر علی آیتی، معاونت محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی قوچان به مناسبت روز معلم و استاد

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۹:۵۹ کد : ۳۸۳ اخبار دانشگاه

با سلام، ادای احترام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات و بهره‌مندی از برکات شب‌های پرفیض قدر

بر اساس آموزه‌های دینی، تعلیم عبادتی است ارزشمند و ودیعه‌ای است گرانبها از سوی خداوند متعال در دستان توانمند اساتید، تا توانایی اندیشیدن را در انسان تقویت سازند و در سنت علوی نیز انسان هر که را حرفی بیاموزاند، او را بنده خویش کرده است. از این رو نقش معلم و استاد به عنوان موثرترین عنصر هدایت‌کننده و اسوه‌ای امین و بصیر در فرآیند تعلیم و تربیت نقشی بی‌بدیل است.

فرا رسیدن دوازدهم اردیبهشت ماه، سالروز شهادت استاد حوزه و دانشگاه شهید مرتضی مطهری که به نام روز معلم نامگذاری شده، فرصت مناسبی است تا از تلاش های بی وقفه انسان هایی که شغل انبیا را انتخاب کرده اند، قدردانی شود. اینجانب به‌عنوان عضو کوچکی از خانواده دانشگاه صنعتی قوچان، ضمن عرض تبریک خدمت تمامی اساتید گران‌قدر دانشگاه که بدون شک تلاش مضاعف آنان در خط مقدم آموزش عالی در ایام شیوع بیماری منحوس کرونا بر هیچ کس پوشیده نیست، در برابر مقام ایشان سر تعظیم فرود ‌آورده و توفیق روزافزون ایشان را در مسیر پرورش آینده‌سازان میهن عزیزمان آرزومندم.

امید است؛ هر چه سریع‌تر با ریشه کن شدن این بیماری منحوس، باردیگر شاهد فضای پرشور و فعال کلاس‌های درس، با حضور شما گرامیان و دانشجویان عزیز باشیم.

کلید واژه ها: دکتر علی آیتی پیام روز معلم