انتصاب عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی قوچان به عنوان دبیر هیئت داوران اختراعات بخش خراسان بنیاد ملی نخبگان

۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۵ کد : ۴۱۳ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۱۵۹

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، عضو هیئت علمی گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی قوچان به عنوان دبیر هیئت داوران اختراعات بخش خراسان بنیاد ملی نخبگان منصوب شد..

جناب آقای دکتر مرتضی رجب زاده از سوی معاونت بنیاد ملی نخبگان نخبگان به عنوان "دبیر هیئت داوران اختراعات بخش خراسان بنیاد ملی نخبگان" منصوب شدند.
این انتخاب بجا و شایسته را که نشان از مراتب تعهد و تخصص ایشان دارد، صمیمانه به ایشان و خانواده دانشگاه صنعتی قوچان تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای ایشان توفیق روز افزون مسئلت داریم.