برگزاری ترم تابستان ۱۴۰۰ به صورت مجازی در دانشگاه صنعتی قوچان

۱۲ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۶ کد : ۴۱۴ اطلاعیه ها اخبار آموزشی
تعداد بازدید:۷۶۰

به اطلاع دانشجویان گرامی در مقطع کارشناسی می‌رساند دانشگاه صنعتی قوچان در ترم تابستان 1400 تعدادی از دروس عمومی و پایه را به صورت مجازی مطابق تقویم آموزشی زیر ارائه خواهد کرد. لذا، شایسته است ضمن رعایت مقررات آموزشی برابر تقویم آموزشی و نکات مندرج در این اطلاعیه اقدام نمایند.

1400/04/09 لغایت 1400/04/14

انتخاب واحد الکترونیکی

1400/04/15

شروع کلاس ها

1400/05/26

پایان کلاس ها

1400/05/31 و1400/06/03

امتحانات پایان ترم

1. شهریه ثابت اخذ نمی شود امّا شهریه متغیر برای همه دانشجویان (روزانه و نوبت دوم) 1.5 برابر شهریه متغیر آن درس در نیمسال دوم سال تحصیلی 400-1399 می باشد.
  2. دروس پروژه و کارآموزی برای دانشجویان دوره روزانه دانشگاه صنعتی قوچان بدون شهریه می باشد.
  3. صرفاً برای دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان تعدادی از دروس آزمایشگاهی و کارگاهی بدون شهریه ارائه خواهند شد.
  4. دانشجویان محترم جهت اطلاع از دروس ارائه شده دو روز قبل از شروع انتخاب واحد الکترونیکی و همچنین جهت انتخاب واحد طبق تقویم آموزشی از طریق سامانه جامع آموزشی گلستان به نشانی:  https://golestan.qiet.ac.ir اقدام نمایند.
  5. دانشجویان مهمان از سایر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در صورت ارائه معرفی نامه دانشگاه مبدا با درج لیست دروس انتخابی، از آنان ثبت نام به عمل خواهد آمد و انتخاب واحد توسط دانشگاه برای این دسته از دانشجویان انجام خواهد شد.
  6. شهریه دانشجویان مهمان همانند شهریه دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان (بند 1) می باشد.
  7. حداکثر واحد انتخابی در ترم تابستان 6 واحد می‌باشد ولی دانشجویانی که در ترم تابستان فارغ التحصیل می‌شوند مجاز به انتخاب 8 واحد درسی می‌باشند.

دروس پایه و عمومی ترم تابستان:

• فیزیک 1، فیزیک 2
  • ریاضی 1، ریاضی 2، معادلات دیفرانسیل، محاسبات عددی
  • تفسیر موضوعی قرآن، اندیشه اسلامی 2، انقلاب اسلامی، فارسی، زبان انگلیسی

دروس عملی (ویژه دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان): قبل از شروع انتخاب واحد از طریق سامانه گلستان قابل مشاهده خواهد بود.