در مجله بسیار معتبر FOOD CHEMISTRY
انتشار مقاله عضو هیئت علمی گروه شیمی

انتشار مقاله عضو هیئت علمی گروه شیمی در مجله بسیار معتبر
FOOD CHEMISTRY
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، مقاله جناب آقای دکتر حسن کریمی مله، عضو محترم هیئت علمی گروه شیمی دانشگاه صنعتی قوچان با عنوان:
Sensitive and selective electrochemical detection of bisphenol A based on SBA-15 like Cu-PMO modified glassy carbon electrode
با همکاری محققانی برجسته از دانشگاه های کشورهای آفریقای جنوبی، چین، ترکیه و گرجستان منتشر شد.
طبق گزارش پایگاه JCR نشریه مذکور دارای ضریب تاثیر 6.306 است و از نظر جایگاه در بین 4 درصد برتر مجلات با موضوع تکنولوژی و علم غذا و در بین 5 درصد برتر مجلات با موضوع شیمی کاربردی قرار دارد.
کسب این موفقیت افتخار آمیز را به ایشان و خانواده دانشگاه صنعتی قوچان تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای ایشان توفیق روز افزون مسئلت داریم.