انعقاد تفاهم نامه همکاری ما بین دانشگاه صنعتی قوچان و شرکت پلیمر توس

۱۱ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۶:۳۵ کد : ۴۶۰ اخبار دانشگاه اخبار پژوهشی و فناوری
تعداد بازدید:۳۰۸
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، تفاهم نامه همکاری ما بین دانشگاه صنعتی قوچان و شرکت پلیمر توس به امضاء رسید.
انعقاد تفاهم نامه همکاری ما بین دانشگاه صنعتی قوچان و شرکت پلیمر توس

با تلاش ها و پیگیری های مسئولین محترم حوزه معاونت پژوهشی، تفاهم نامه ای با موضوع کلی همکاری های علمی، پژوهشی و فناوری ما بین دانشگاه صنعتی قوچان و شرکت پلیمر توس در تاریخ 21 تیر ماه سال جاری منعقد گردید.

برخی از مهمترین مفاد این تفاهم نامه عبارت است از:
1. همکاری در ارائه خدمات فنی
2. همکاری در اجرای طرح های تحقیقاتی
3. همکاری در برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی، پژوهشی و سمینارهای تخصصی

ضمن تشکر و قدردانی بابت تلاش های مستمر مسئولین دانشگاه صنعتی قوچان به ویژه در حوزه معاونت پژوهشی، امید داریم که اعضای محترم هیئت علمی و دانشجویان دانشگاه از نتایج انعقاد این تفاهم نامه نهایت بهره را ببرند. برای ایشان آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون به ویژه در عرصه علم و پژوهش داریم.