در مجله معتبر Environmental Research

انتشار مقاله داغ و پراستناد توسط عضو هیئت علمی گروه مهندسی شیمی

۱۱ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۶:۴۳ کد : ۴۶۱ اخبار دانشگاه اخبار پژوهشی و فناوری
تعداد بازدید:۲۹۴
مقاله جناب آقای دکتر حسن کریمی مله عضو محترم هیئت علمی گروه مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی قوچان با عنوان: Novel ۱-butyl-۳-methylimidazolium bromide impregnated chitosan hydrogel beads nanostructure as an efficient nanobio-adsorbent for cationic dye removal: Kinetic study
انتشار مقاله داغ و پراستناد توسط عضو هیئت علمی گروه مهندسی شیمی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان،

Novel 1-butyl-3-methylimidazolium bromide impregnated chitosan hydrogel beads nanostructure as an efficient nanobio-adsorbent for cationic dye removal: Kinetic study

با همکاری محققانی از معتبرترین دانشگاه های کشورهای چین، آفریقای جنوبی، ترکیه، ویتنام و استرالیا  منتشر شده و همچنین طبق گزارش معتبرترین پایگاه استنادی جهان (Web of Science) همزمان به عنوان مقاله داغ و پراستناد انتخاب شده است.

عنوان مقالات پر استناد به مقاله ای اطلاق می شود که از نظر ارجاعات در بین یک درصد مقالات برتر دنیا در موضوع مربوطه در سال قرار می گیرد.
و عنوان مقاله داغ به مقاله ای اطلاق می شود که در مدت زمان کوتاهی پس از انتشار تعداد قابل توجهی ارجاع را کسب می نماید.
طبق گزارش پایگاه JCR نشریه مذکور دارای ضریب تاثیر 6.498 بوده و در بین 7 درصد برتر مجلات جهان در گروه موضوعی محیط زیست قرار دارد.

کسب این عناوین افتخارآمیز و موفقیت بزرگ را به ایشان و خانواده دانشگاه صنعتی قوچان تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای ایشان توفیق روز افزون مسئلت داریم.