دکتر آیتی معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی قوچان مطرح کرد؛

سه رشته گرایش جدید در دانشگاه صنعتی قوچان در مقطع کارشناسی ارشد

۱۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۰:۰۹ کد : ۴۷۹ اخبار دانشگاه
سه رشته گرایش جدید در دانشگاه صنعتی قوچان در مقطع کارشناسی ارشد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، دکتر علی آیتی معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه خبر از اخذ مجوز سه رشته گرایش جدید مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه صنعتی قوچان داد.

وی در ادامه تصریح کرد: با تلاش ها و پیگیری های صورت گرفته خوشبختانه موفق شدیم مجوز سه رشته گرایش جدید در مقطع کارشناسی ارشد برای این دانشگاه اخد نماییم.

وی در ادامه گفت: این رشته ها عبارتند از:
1- رشته مهندسی مکانیک - گرایش تبدیل انرژی
2-رشته ریاضی کاربردی -گرایش آنالیز عددی
3-رشته ریاضی کاربردی -گرایش بهینه سازی

دکتر آیتی در ادامه با اشاره به اینکه این رشته ها رشته های پرطرفدار و مهمی می باشند، اضافه نمود: دانشگاه صنعتی قوچان از مهرماه 1400 نسبت به جذب دانشجو برای این رشته ها در کنار دیگر رشته ها که از قبل داشتیم اقدام می نماید.

وی خاطرنشان کرد: هدف از اخذ مجوز این رشته‌های جدید بر اساس سیاست‌های توسعه رشته‌ها در ‏دانشگاه صنعتی قوچان می باشد.

دکتر آیتی در پایان نیز گفت: ما تلاش میکنیم تا رشته های دارای اهمیت را در دانشگاه افزایش دهیم و همچنین پیگیر این موضوع نیز هستیم تا مقطع دکتری را نیز به دانشگاه صنعتی قوچان بیاوریم.