با حضور فرماندار شهرستان قوچان

مهمانسرای برادران دانشگاه صنعتی قوچان افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان مهمانسرای برادران دانشگاه صنعتی قوچان افتتاح شد. مهمانسرای دانشگاه صنعتی قوچان با اعتباری بالغ بر ۲۵۰۰ میلیون ریال و با زیربنا ۲۵۰ متر مربع و با همت معاونت اداری مالی دانشگاه صنعتی قوچان افتتاح گردید.
مهمانسرای برادران دانشگاه صنعتی قوچان افتتاح شد

مهمانسرای دانشگاه صنعتی قوچان با اعتباری بالغ بر 2500 میلیون ریال و با زیربنا 250 متر مربع و با همت معاونت اداری مالی دانشگاه صنعتی قوچان افتتاح گردید.

این مهمانسرا به صورت رسمی در تاریخ 19 آبان ماه با حضور جناب آقای مرآتی فرماندار محترم شهرستان قوچان، جناب آقای دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای حجت الاسلام والمسلمین سید حسن سیدی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، جناب آقای دکتر کاظمی معاونت محترم اداری مالی، جناب آقای دکتر جلیلی قاضی زاده معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی و تعدادی از مدیران و اساتید عضو هیئت علمی این دانشگاه افتتاح شد.

کلید واژه ها: افتتاحیه مهمانسرا مهمان سرا مهمانسرا دانشگاه صنعتی قوچان افتتاحیه مهمانسرا دانشگاه صنعتی قوچان استادسرا