۲۳ آبان ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۴ کد : ۵۵۸ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، دو موتورخانه دانشگاه صنعتی قوچان به سیستم کنترل هوشمند و سامانه یکپارچه مجهز شدند.

دکتر علی اسدی دبیر شورای مدیریت سبز دانشگاه صنعتی قوچان در این خصوص گفت: سیستم کنترل هوشمند و سامانه یکپارچه سازی برای دو موتور خانه ساختمان های دانشکده فنی و مهندسی و امام رضا(ع) انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: میزان اعتبار هزینه شده برای این پروژه 600 میلیون ریال بوده است.

دکتر اسدی در ادامه گفت: با سیستم کنترل هوشمند و سامانه یکپارچه سازی در مصرف انرژی برق و گاز بین 30 تا 70 درصد صرفه جویی خواهد شد. / پایان خبر

کلید واژه ها: موتورخانه موتور خانه موتورخانه دانشگاه صنعتی قوچان سیستم کنترل هوشمند سامانه یکپارچه سازی