به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی؛

بازدید اعضای شورای اسلامی شهر قوچان از کتابخانه دانشگاه صنعتی قوچان

۲۶ آبان ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۴ کد : ۵۶۳ اخبار دانشگاه
بازدید اعضای شورای اسلامی شهر قوچان از کتابخانه دانشگاه صنعتی قوچان

اعضای شورای اسلامی شهر قوچان از کتابخانه دانشگاه صنعتی قوچان بازدید به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی، اعضای محترم شورای اسلامی شهر قوچان از مجموعه کتابخانه دانشگاه صعتی قوچان بازدید کردند.

در این مراسم جناب آقای علیرضا فخرآبادی ریاست محترم شورای اسلامی شهر قوچان ضمن تقدیر و تشکر از زحمت کشان حوزه کتابخانه دانشگاه صنعتی قوچان لوح تقدیری به همکاران این حوزه تقدیم کردند.

در ادامه مراسم جناب آقای دکتر بهشتی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان این حرکت اعضای شورای اسلامی شهر را بسیار خوب توصیف کرده و بابت این حرکت تقدیر و تشکر کردند.

همچنین جناب آقای دکتر کاظمی معاونت محترم اداری مالی دانشگاه صنعتی قوچان نیز توضیحاتی در خصوص کتابخانه ارائه دادند.

از اعضای شورای اسلامی شهر قوچان، سرکار خانم دکتر فاطمه شوشتری، و آقایان علیرضا فخرآبادی، دکتر شریعت نژاد و مجید معتمدی حضور داشتند.

همچنین جناب آقای ابراهیم مطاعی ریاست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان نیز در این بازدید حضور داشتند.