در اولین روز کاری ریاست دانشگاه صنعتی قوچان

دیدار ریاست جدید دانشگاه صنعتی قوچان با مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه

۰۲ آذر ۱۴۰۰ | ۰۹:۰۵ کد : ۵۶۸ اخبار دانشگاه
جناب آقای دکتر مهدویان، ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، به همراه جمعی از اعضای محترم هیات علمی دانشگاه و تعدادی از کارکنان با جناب آقای حجت الاسلام والمسلمین سید حسن سیدی، مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه صنعتی قوچان، دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، این دیدار که در اولین روز کاری ریاست جدید دانشگاه صنعتی قوچان صورت پذیرفت در اتاق مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه انجام شد.

در این دیدار جناب آقای حجت الاسلام والمسلمین سید حسن سیدی، مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری برای جناب آقای دکتر مهدویان ریاست جدید و مجموعه دانشگاه در ادامه کار آرزوی موفقیت داشتند.

جناب آقای دکتر مهدویان نیز در ادامه گفت: این دیدار با هدف کسب استفاده از فرمایشات حضرتعالی برای ادامه مسیر صورت پذیرفت و امید است در ادامه نیز حضرتعالی با فرمایشات و رهنمودهای خود ما را یاری نمایید.

در ادامه این دیدار ریاست جدید دانشگاه و مجموعه همراهان در نماز جماعت ظهر و عصر شرکت کردند.

کلید واژه ها: دکتر مجید مهدویان ریاست دانشگاه صنعتی قوچان دانشگاه صنعتی قوچان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه صنعتی قوچان دیدار