طی حکمی از سوی جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان؛

دکتر محسن خزائی به عنوان سرپرست مدیریت دفتر فنی و طرح های عمرانی دانشگاه صنعتی قوچان منصوب شد

۱۲ دی ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۱ کد : ۶۵۸ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، طی حکمی از سوی جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای دکتر محسن خزائی عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی قوچان به عنوان سرپرست مدیریت دفتر فنی و طرح های عمرانی این دانشگاه منصوب شد.

در این حکم آمده است؛

سلام علیکم؛
      احتراماٌ نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب جناب عالی به موجب این حکم و با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی از تاریخ 1400/10/12 به عنوان “سرپرست مدیریت دفتر فنی و طرح های عمرانی” در دانشگاه صنعتی قوچان منصوب می شوید.
امید است با پشتکار، دلسوزی و استعانت از درگاه خداوند متعال و با بهره‌ گیری از ظرفیتهای موجود در دانشگاه در راستای تحقق اهداف عالی دانشگاه موفق باشید.