حضور دانشگاه صنعتی قوچان در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری

۲۲ دی ۱۴۰۰ | ۱۱:۵۴ کد : ۶۷۹ اخبار دانشگاه اخبار پژوهشی و فناوری
تعداد بازدید:۱۲۵
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، یکی از رویدادهای مهم هفته پژوهش و فناوری برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری است. هر ساله این نمایشگاه با هدف ارایه توانمندی های دانشگاه ها، پژوهشگاه ها، پارک های علم و فناوری و مراکز رشد به عنوان عرضه کننده برگزار می شود.
حضور دانشگاه صنعتی قوچان در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری

دانشگاه صنعتی قوچان نیز در سال جاری به مانند سال های گذشته با برپایی غرفه مجازی در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی شرکت نموده است.

علاقه مندان می توانند به نشانی https://fanbazar.ir مراجعه نموده و از غرفه دانشگاه دیدن فرمایند.