جلسه هم اندیشی ریاست محترم و اعضاء محترم هیئت مدیره بنیاد دانشگاه صنعتی قوچان برگزار گردید

۲۳ دی ۱۴۰۰ | ۱۷:۳۶ کد : ۶۸۴ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۱۷۳
جلسه هم اندیشی ریاست محترم و اعضای محترم هیئت مدیره بنیاد دانشگاه صنعتی قوچان برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جلسه هم اندیشی جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان و اعضاء محترم هیئت مدیره بنیاد دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای جلسه جناب آقای دکتر موحدی زاده به عنوان ریاست هیئت مدیره ضمن خیر مقدم به حاضران این جلسه، گزارشی مبسوط در خصوص فعالیت های انجام شده و برنامه های پیش رو و چشم اندازهای کلان بنیاد ارائه نمود.

در ادامه این جلسه جناب آقای دکتر بهشتی به عنوان عضو فعلی هیئت مدیره و ریاست اسبق هیئت مدیره بنیاد، گزارشی را در مورد سبقه و عملکرد پیشین بنیاد ارائه نمودند.

در ادامه این جلسه جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان نیز ضمن قدردانی از تلاشهای بی شائبه هیئت مدیره بنیاد، اظهار امیدواری کرد که با همکاری های بیشتر بنیاد دانشگاهی و دانشگاه صنعتی قوچان شاهد آینده ای روشن و پویا باشیم.

در ادامه جلسه دیگر اعضاء محترم هیئت مدیره به بحث و تبادل نظر پیرامون بنیاد دانشگاهی و ادامه تلاشها در جهت اهداف عالیه بنیاد پرداختند.