مدارک مورد نیاز دانشجویان پذیرفته شده مقطع کارشناسی در سال ۱۴۰۰ -صرفا بر اساس سوابق تحصیلی ورودی بهمن ماه ۱۴۰۰

۲۵ دی ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۲ کد : ۶۸۶ اطلاعیه ها اخبار آموزشی

با عرض سلام، تبریک ، خوش آمدگویی و آرزوی سلامتی برای تمامی پذیرفته شدگان صرفا بر اساس سوابق تحصیلی ورودی بهمن ماه ۱۴۰۰ در دانشگاه صنعتی قوچان، بدین وسیله مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام الکترونیکی در سامانه جامع آموزشی دانشگاه صنعتی قوچان به نشانی https://golestan.qiet.ac.ir و به شرح ذیل اعلام می گردد.

• لازم به ذکر است که ثبت نام صرفاً بصورت الکترونیکی می باشد و ارسال مدارک نیز از طریق پست انجام شود. لذا از مراجعه حضوری اکیداً خودداری گردد.

زمان ثبت نام الکترونیکی :  از ساعت 10صبح روز شنبه مورخ25 / 10 /1400 لغایت پایان روز پنج شنبه مورخ  1400/10/30

شناسه کاربری وگذرواژه ورود به سامانه آموزشی گلستان برای پذیرفته شدگان مرحله تکمیل ظرفیت صرفا بر اساس سوابق تحصیلی ورودی بهمن ماه ۱۴۰۰ به شرح ذیل می باشد.

نوع ورود به دانشگاه

شناسه کاربری

گذر واژه

صرفا بر اساس سوابق تحصیلی ورودی بهمن ماه ۱۴۰۰

شماره ملی بدون صفر اولU002+

شماره ملی )با صفر اول)

نحوه ارسال اصل م

دارک

نحوه ارسال مدارک:  از طریق پست به نشانی استان خراسان رضوی-شهرستان قوچان- کیلومتر4 جاده قوچان مشهد دانشگاه صنعتی قوچان کد پستی 9477177870 حداکثر تا تاریخ  20 / 11 /1400 ارسال شود.

الف: مدارک لازم برای اسکن ، بارگذاری و ارسال پستی

مدارک ذیل قبل از زمان ثبت نام الکترونیکی توسط پذیرفته شده اسکن و فایل مربوطه در مرحله ارسال مدارک در ثبت نام الکترونیکی مورد استفاده قرار گیرد.

1. اصل مدرک تحصیلی دوره چهار ساله یا دوره شش ساله دبیرستان و یا هنرستان با مهر و امضای مدیر دبیرستان و یا هنرستان با درج نوع دیپلم، بخش و شهرستان محل اخذ دیپلم (ویژه فارغ التحصیلان نظام قدیم آموزش متوسطه)
  2. کارنامه تحصیلی دوره چهار ساله یا دوره شش ساله دبیرستان و یا هنرستان با مهر و امضای مدیر دبیرستان و یا هنرستان با درج بخش و شهرستان محل تحصیل(ویژه فارغ التحصیلان نظام قدیم آموزش متوسطه)
  3. اصل مدرک یا گواهی موقت پایان دوره پیش دانشگاهی (دارای مهر و امضاء مدیر مرکز پیش دانشگاهی) -ویژه فارغ التحصیلان نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی

1.   اصل کارنامه تحصیلی پیش دانشگاهی (ریاضی‌ فیزیک، علوم‌تجربی، علوم انسانی و علوم و معارف اسلامی) (دارای مهر و امضاء مدیر مرکز پیش دانشگاهی) -ویژه نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی
  2.   اصل ‌مدرک ‌‌یا گواهی موقت ‌‌پایان تحصیلات دوره دوم متوسطه دیپلم (دارای مهر و امضاء مدیر دبیرستان) ویژه فارغ التحصیل نظام ‌جدید3-3-6
  3.   اصل کارنامه تحصیلی دوره دوم متوسطه دیپلم (ریاضی‌ فیزیک، علوم‌تجربی، علوم انسانی و علوم و معارف اسلامی) (دارای مهر و امضاء مدیر دبیرستان) ویژه فارغ التحصیل نظام ‌جدید3-3-6
  4. فرم 602 (گزارش کلی سوابق تحصیلی پایه های دهم تا دوازدهم) قابل دریافت از دبیرستان محل تحصیل با مهر و امضای مدیر دبیرستان ویژه فارغ التحصیلان نظام جدید3-3-6
  5. تاییدیه تحصیلی پیش دانشگاهی برای نظام سالی واحدی و دیپلم برای نظام جدید3-3-6
    جهت درخواست تاییدیه تحصیلی به سامانه تاییدیه مدارک تحصیلی به نشانی اینترنتی
    http://emt.medu.ir  مراجعه و نسبت به درخواست تاییدیه تحصیلی اقدام و کد پیگیری را جهت ثبت در فرآیند پذیرش الکترونیکی در سامانه گلستان یادداشت نمایید.
  6. کارمندان دولت اصل‌حکم‌مرخصی‌سالانه‌یاموافقت‌رسمی‌وبدون‌قیدوشرط (دارای مهر و امضاء سازمان متبوع )
  7.  کپی تمام صفحات شناسنامه یک سری
  8. کپی کارت ملی (پشت و رو) یک سری
  9.  4 قطعه عکس 4×3 تمام رخ جدید و پشت نویسی شده
  10.  کپی کارت پایان خدمت یا کارت معافیت سربازی پشت و رو (ویژه برادران)
  11. دانشجویان پسر که فاقد کارت پایان خدمت یا کارت معافیت می باشند جهت درخواست معافیت تحصیلی به سامانه الکترونیکی معاونت وظیفه عمومی ناجا به نشانی اینترنتی https://sakha.epolice.ir مراجعه و نسبت به ثبت نام و درخواست معافیت تحصیلی در سامانه مذکور اقدام نمایند. بدیهی است در صورت عدم اقدام تبعات ناشی از آن به عهده شخص دانشجو می باشد.
  • تذکر: دانشجویان گرامی در صورتی از طریق سامانه فوق موفق به ثبت درخواست معافیت تحصیلی نشدند می توانند در فرآیند پذیرش الکترونیکی  در سامانه گلستان از طریق گزارش 5164 موجود در مراحل پذیرش نسبت به پرینت برگه درخواست معافیت تحصیلی و ارائه آن به مرکز پلیس +10 شهرستان محل سکونت خود اقدام و معافیت صادر شده را به همراه سایر مدارک به آدرس پستی دانشگاه ارسال نمایند.

تکمیل فرمهای ثبت نام

1. تکمیل فرم مشخصات فردی پذیرفته شده در سامانه ثبت نام الکترونیکی (پس از رؤیت و تکمیل، چاپ، امضاء و به همراه سایر مدارک ارسال شود)
  2. تکمیل فرم تعهدنامه آموزش رایگان و تعهدنامه وزارتی (برای دوره های روزانه) (پس از رؤیت و تکمیل، چاپ، امضاء و به همراه سایر مدارک ارسال شود)
  1. تکمیل فرم تعهدنامه ویژه دانشجویان شبانه- نوبت دوم- شهریه پرداز (دوره های مختلف) (پس از رؤیت و تکمیل، چاپ، امضاء و به همراه سایر مدارک ارسال شود)

مدارک فوق بایستی حداکثر تا تاریخ 20/11/1400 از طریق پست به نشانی استان خراسان رضوی-شهرستان قوچان- کیلومتر4 جاده قوچان مشهد دانشگاه صنعتی قوچان کد پستی 9477177870 ارسال نمایند. بدیهی است ثبت نام قطعی منوط به دریافت اصل مدارک می باشد. کلیه پذیرفته شدگان حتما نام رشته خود را بر روی پاکت ارسال مدارک درج نمایند.

تذکرات‌ مهم

ـ از پذیرفته‌شدگانی ‌که‌ حداکثر تا تاریخ‌ 31 /06 /1400 از دوره پیش دانشگاهی(نظام قدیم) یا دیپلم(نظام جدید) فارغ‌التحصیل نشوند، ثبت‌نام‌ به‌ عمل‌ نخواهد آمد و ضمن‌ "کان‌ لم‌ یکن" تلقی‌ شدن‌ قبولی‌ آنان‌ طبق‌ مقررات‌ با آنان‌ رفتار خواهد شد.

- دانشجوی گرامی با توجه به اینکه اداره آموزش از تحویل هر گونه مدرک به دانشجو در طی مدت تحصیل معذور است لذا توصیه می گردد دو نسخه کپی و فایل الکترونیکی مدارک اسکن شده را جهت نیاز در موارد ضرورت همراه خود داشته باشید.

- انتخاب واحد کلیه دانشجویان به صورت گروهی و توسط اداره آموزش دانشکده و بدون نیاز به حضور دانشجو انجام خواهد شد.