جشن حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر و زن در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار گردید + گزارش تصویری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر و زن در دانشگاه صنعتی قوچان برگزار گردید.

این مراسم با حضور جناب آقای دکتر کاظمی معاونت محترم اداری مالی دانشگاه و جناب آقای دکتر خانی دهنوئی سرپرست محترم معاونت دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی و جمعی از مدیران دانشگاه به همراه بانوان محترمه دانشگاه صنعتی قوچان و در سالن آمفی تئاتر این دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم جناب آقای دکتر خانی دهنوئی، سرپرست معاونت دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی این روز را خدمت همکاران محترم خصوصا بانوان محترم دانشگاه تبریک عرض نمودند.

در ادامه این جشن جناب آقای رضایی از مداحان اهل بیت به مولودی خوانی پرداختند.

این مراسم با سخنرانی سرکار خانم خجسته از اساتید محترمه حوزه و دانشگاه و با محوریت الگوپذیری از سیره و رفتار حضرت فاطمه زهرا (س) در زندگی ادامه یافت.