آیین تکریم و معارفه رئیس شورای استانی نهاد رهبری در دانشگاه های خراسان رضوی

آیین تکریم و معارفه رئیس شورای استانی نهاد رهبری در دانشگاه های خراسان رضوی برگزار شد. رؤسای سابق و جدید شورای استانی نهاد در دانشگاه های خراسان رضوی، طی مراسمی با حضور رئیس و معاون فرهنگی سیاسی نهاد رهبری در دانشگاه های کشور و رؤسای دانشگاه های مشهد، تکریم و معارفه شدند.
آیین تکریم و معارفه رئیس شورای استانی نهاد رهبری در دانشگاه های خراسان رضوی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، آیین بزرگداشت شخصیت علمی‌ـ‌فرهنگی حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمد آقائی زاده ترابی، رئیس شورای استانی نهاد رهبری در دانشگاه های خراسان رضوی و نیز معارفه رئیس جدید این شورا، 16 بهمن در دانشگاه فردوسی برگزار شد.
در این مراسم ضمن تقدیر از خدمات ارزشمند حجت الاسلام والمسلمین دکتر آقائی زاده ترابی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر جواد مهدوی نسب که مسئولیت دفتر نهاد رهبری در دانشگاه آزاد خراسان رضوی را بر عهده دارد، با حفظ سمت و طی حکمی از سوی رئیس نهادرهبری در دانشگاه ها، به مدت دو سال به ریاست شورای استانی نهاد رهبری در دانشگاه های خراسان رضوی منصوب شد.

کلید واژه ها: دانشگاه رهبری دانشگاه نهاد رهبری دانشگاه استانی نهاد رهبری دانشگاه دانشگاه خراسان دانشگاه خراسان رضوی نهاد استانی نهاد شورای استانی نهاد نهاد رهبری