همایش منطقه ای هیات های اجرایی جذب دانشگاههای استان خراسان برگزار شد

۱۳ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۵:۴۴ کد : ۷۸۰ اخبار دانشگاه رویدادها٬همایش ها و کنفرانس ها
همایش منطقه ای هیات های اجرایی جذب دانشگاههای استان خراسان برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، این جلسه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با حضور دکتر کی نژاد رییس هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی و دبیر هیات اجرایی جناب دکتر محمدی برگزار شد.
همایش منطقه ای هیات های اجرایی جذب دانشگاههای استان خراسان برگزار شد

همایش منطقه ای هیات های اجرایی جذب دانشگاههای استان خراسان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، این جلسه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با حضور جناب آقای دکتر کی نژاد رییس هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی و دبیر هیات اجرایی جناب آقای دکتر محمدی برگزار شد.

روسای دانشگاههای استان و روسای دفاتر نهاد مقام معظم رهبری و دبیران هیات های اجرایی جذب دانشگاهها و همچنین روسای مراکز جذب وزارتین و دانشگاه آزاد در این جلسه حضور داشتند.

جناب آقای دکتر مجید مهدویان سرپرست محترم داشگاه صنعتی قوچان به همراه جناب آقای حجت الاسلام والمسلمین سید حسن سیدی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه صنعتی قوچان نیز در این جلسه حضور داشتند.

همچنین جناب آقای دکتر چم پور معاونت محترم آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی قوچان نیز به  صورت آنلاین در این جلسه حضور داشتند.

این جلسه همزمان به صورت حضوری و برخط برگزار گردید.