۲۳ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۳ کد : ۸۰۸ اخبار دانشگاه رویدادها٬همایش ها و کنفرانس ها
تعداد بازدید:۳۲۵
دیدار صمیمی ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان با اعضای محترم هیات علمی دانشگاه برگزار گردید. به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، در این دیدار که روز یک شنبه ۲۲ اسفندماه و در سالن جلسات ساختمان دانشکده فنی و مهندسی این دانشگاه برگزار شد، جمع کثیری از اعضای محترم هیات علمی حضور داشتند.

جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین سید حسن سیدی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در ابتدای این جلسه ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و پیشاپیش نوروز 1401 عنوان کرد: همکاران عزیز توجه بفرمایند که علم به تنهایی تاثیر ندارد و علم در کنار تزکیه اهمیت دارد و امید است همه ما به این مسائل مهم اخلاقی که آموزه های دینی ما و پیامبر بزرگ اسلام می فرمایند اهمیت دهیم.

در این دیدار جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان اضافه کردند: از اینکه در خدمت شما فرهیختگان هستم بسیار خرسندم و جا دارد اعیاد شعبانیه و پیشاپیش نوروز باستانی نوروز را خدمت شما بزرگواران و خانواده محترمتان تبریک عرض نمایم.

وی در ادامه به گزارشی از برنامه های انجام شده اشاره و بیان نمودند: امیدواریم در ادامه نیز با همفکری هم شرایط را برای روزهای بهتر محیا نماییم.

در ادامه این جلسه جناب آقای دکتر خانی دهنوئی معاونت محترم دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی قوچان نیز بیان کردند: اعیاد پربرکت شعبانیه و پیشاپیش سال جدید شمسی را خدمت شما عزیزان تبریک عرض می نمایم و توضیحاتی در مورد جلسه و هدف این نشست مطرح نمودند.

در ادامه این جلسه با اهدای لوح سپاس از مدیران سابق تقدیر و با اهدای حکم، مدیران جدید نیز معارفه شدند که در ذیل آمده است.

- جناب آقای دکتر محمدپور کاریزکی به عنوان "ریاست سابق امور فرهنگی و اجتماعی" دانشگاه تقدیر و جناب آقای دکتر قهرمانی مقدم به عنوان مدیر جدید این حوزه معارفه شدند.

-  جناب آقای دکتر بمبائی چی به عنوان "سرپرست سابق دفتر نظارت و ارزیابی" تقدیر و جناب آقای دکتر جعفرزاده به عنوان مدیر جدید این حوزه معارفه شدند.

- جناب آقای مهندس دهستانی  به عنوان "مدیر سابق دانشجویی" تقدیر و جناب آقای دکتر فربد به عنوان مدیر جدید این حوزه معارفه شدند.

- جناب آقای دکتر رمضانی آل به عنوان "مدیر سابق گروه مهندسی برق" تقدیر و جناب آقای دکتر مدرسی به عنوان مدیر جدید این گروه معارفه شدند.

- جناب آقای دکتر خزائی به عنوان "مدیر سابق گروه مهندسی عمران" تقدیر و جناب آقای دکتر قدیری به عنوان مدیر جدید این گروه معارفه شدند.

- جناب آقای دکتر قهرمانی مقدم به عنوان "مدیر سابق گروه مهندسی صنایع و مکانیک" تقدیر و جناب آقای دکتر امین‌یزدی به عنوان مدیر جدید این گروه معارفه شدند.

- همچنین از زحمات جناب آقای دکتر ایوب سلیمی پور به عنوان "مدیر سابق امور کارگزینی و جذب اعضای هیات علمی" تقدیر به عمل آمد.

- همچنین جناب آقای دکتر سازگاران به عنوان "مدیر دفتر ریاست و امور روابط عمومی" معارفه و جناب آقای دکتر خزائی نیز به عنوان "مدیر دفتر فنی دانشگاه صنعتی قوچان" منصوب و معارفه شدند.