اطلاعیه شماره ۱ آموزش حضوری دانشجویان در دانشگاه صنعتی قوچان

۱۲ فروردین ۱۴۰۱ | ۲۱:۱۴ کد : ۸۲۴ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها
اطلاعیه شماره ۱ آموزش حضوری دانشجویان در دانشگاه صنعتی قوچان

اطلاعیه شماره 1 آموزش حضوری دانشجویان در دانشگاه صنعتی قوچان
با سلام و تبریک سال نو و آرزوی سالی پر خیر و برکت و همینطور عرض تبریک پیشاپیش فرارسیدن ماه مبارک رمضان برای تمامی دانشگاهیان دانشگاه صنعتی قوچان، به استحضار میرساند بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا و موضوعات مطرح شده در جلسه 09/01/1401 روسای محترم دانشگاههای سراسر کشور با مقام عالی وزارت، نحوه از سرگیری آموزش حضوری کلاسهای درسی دانشگاه صنعتی قوچان در ادامه نیمسال دوم سال تحصیلی 01-1400، به شرح زیر میباشد: طبق برنامه ریزی در سال جدید فعالیت های آموزشی در دانشگاه صنعتی قوچان به صورت حضوری و با رعایت شیوه نامه های بهداشتی آغاز می گردد. (لازم به ذکر است گواهی معتبر تزریق دو نوبت واکسن برای حضور در کلاس های درس و سه نوبت واکسن به منظور اسکان در خوابگاه الزامی می باشد.) دانشجویان غیربومی واجد شرایط تقاضای خوابگاه میتوانند از تاریخ 14/01/1401 تا 20/01/1401 نسبت به ثبت نام در سامانه درخواست خوابگاه معاونت دانشجویی دانشگاه اقدام نمایند. اسامی دانشجویان واجد شرایط سکونت در خوابگاه متعاقبا در اسرع وقت اعلام خواهد شد. انجام فعالیت های مربوط به پایان نامه و دروس عملی و کارگاهی مطابق روال گذشته (بازه اعلام شده توسط مدیریت کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها)، از تاریخ 14 فروردین 1401 حضوری انجام خواهد شد. کلیه کلاسهای مقاطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد) در تمامی رشته‌ها، از تاریخ  20/01/1401 به صورت حضوری برگزار خواهد شد. با عنایت به تأکیدات مقام عالی وزارت، کلیه کلاسهای مقطع کارشناسی (نظری و عملی) با اولویت دانشجویان بومی در تمامی رشته ها از 27/01/1401 به صورت حضوری برگزار خواهد شد. شایان ذکر است که تأخیر در از سرگیری آموزش حضوری در مقطع مذکور به دلیل ارتقای سطح و بهبود کیفیت زیرساختها و امکانات آموزشی و رفاهی جهت پذیرش دانشجویان گرامی میباشد. دانشجویان غیربومی روزانه تا تکمیل فرایند اسکان، امکان حضور در کلاس های درس را به صورت مجازی خواهند داشت. به منظور تسهیل شرایط حضور و رفع نگرانی دانشجویان محترم و خانواده های آن ها ، کلاسهای کلیه مقاطع تحصیلی در بازه های زمانی خارج از تاریخ های فوق ، مطابق روال گذشته انجام خواهد شد. فعالیت اعضای هیات علمی از تاریخ 14 فروردین 1401 مطابق روال گذشته حضوری انجام خواهد شد. امتحانات پایان نیمسال جاری تمامی دانشجویان به صورت حضوری برگزار خواهد شد. بدیهی است چنانچه مطابق مصوبات ستادهای ملی و استانی کرونا و ستاد از سرگیری آموزش حضوری وزارت متبوع، تغییراتی در برنامه آموزش حضوری صورت پذیرد، متعاقبا تصمیمات جدید اخذ و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان

کلید واژه ها: آموزش حضوری دانشجویان دانشگاه صنعتی قوچان