اطلاعیه شماره ۱ مدیریت دانشجویی دانشگاه صنعتی قوچان

اطلاعیه شماره ۱ مدیریت دانشجویی دانشگاه صنعتی قوچان

اطلاعیه شماره 1 مدیریت دانشجویی دانشگاه صنعتی قوچان

با سلام و عرض ادب خدمت دانشجویان محترم

ضمن عرض تبریک سال نو، پیرو اطلاعیه روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان مبنی بر آموزش حضوری موارد ذیل به استحضار می‌رسد:

الف- #ثبت نام دانشجویان محترم #کارشناسی برای استفاده از #خوابگاه‌ها فقط بصورت #الکترونیکی از روز یکشنبه ۱۴ فروردین ماه و از طریق سامانه می‌باشد که آدرس آن در اطلاعیه بعدی اعلام خواهد شد.
متقاضیان استفاده از خوابگاه، جهت ثبت نام نیاز به مراجعه حضوری به دانشگاه ندارند.

#تبصره۱. ثبت نام الکترونیکی تعهدی بر تخصیص خوابگاه نمی‌باشد. پس از اتمام ثبت‌نام و بر اساس اولویت خوابگاه به دانشجویان محترم تخصیص داده خواهد شد.
#اولویت‌بندی بر اساس نظر #شورای_دانشگاه خواهد بود.

ب- پس از حضور دانشجویان محترم، امکان استفاده از تغذیه نیز وجود دارد.

ج-  جهت حضور دانشجویان گرامی، هماهنگی کامل با حوزه مدیریت آموزشی دانشگاه وجود دارد.

د- به جهت برقراری ارتباط بهتر و کاهش نگرانی خانواده‌های محترم دانشجویان عزیز، کارشناسان خوابگاه‌ها آماده پاسخگویی سوالات عزیزان می‌باشند. شماره تلفن کارشناسان محترم خوابگاه‌ها:

جناب آقای داود سه‌ یک کار:

سرکار خانم ایمانی:

مدیریت دانشجویی