با حکم جناب آقای دکتر مجید مهدویان سرپرست محترم ریاست دانشگاه صنعتی قوچان؛

انتصاب جناب آقای دکتر علی محمد ناصریان نیک به عنوان سرپرست گروه امور آزمایشگاه ها و کارگاه ها

۲۵ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۷ کد : ۸۲۶ اخبار دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قوچان، طی حکمی از سوی جناب آقای دکتر مجید مهدویان ریاست محترم دانشگاه صنعتی قوچان، جناب آقای دکتر علی محمد ناصریان نیک عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی قوچان به عنوان سرپرست گروه امور آزمایشگاه ها و کارگاه های این دانشگاه منصوب شد.

در این حکم آمده است؛

سلام علیکم؛
      احتراماٌ نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب جنابعالی به موجب این حکم و با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی از تاریخ 1400/12/25به عنوان “سرپرست گروه امور آزمایشگاه ها و کارگاه ها در دانشگاه صنعتی قوچان منصوب می شوید.
امید است با پشتکار، دلسوزی و استعانت از درگاه خداوند متعال و با بهره‌ گیری از ظرفیتهای موجود در دانشگاه در راستای تحقق اهداف عالی دانشگاه موفق باشید.